ŞANLIURFA / SURUÇ - 100.Yıl İlkokulu

Ara

Çedes Projesi kapsamında öğrencilerimizle "MERHAMET ve YARDIMSEVERLİK" konularıyla alakalı etkinlikler yaptık

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Derya SALAR ve öğrencilerimiz tarafından şişelerden ve teneke kutulardan geri dönüşüm yapılarak kuş yuvaları oluşturuldu. Oluşturulan kuş yuvaları okulumuz bahçesindeki ağaçlara asıldı :)

Ara

İlçemiz genelinde yapılan deneme sınavında ilçede ve okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizle yemek yedik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Ara

2023 Suruç Yeteneklerini Keşfediyor Parkur Yarışmasında okulumuz 3. olma başarısını göstermiştir. Yarışmaya okulumuzu temsil etmek için katılan öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi ve Oyun Öğretmenimiz İbrahim YILMAZ hocamızı tebrik eder başarılarının devamlarını dileriz.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanları Ebru ŞİMŞEK ve Fuzuli AKYOL tarafından velilerimize "DEVAMSIZLIĞI ÖNLEME" konulu seminer verildi. Katılım gösteren velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Suruç Esnaf ve Sanatkatlar Odası Başkanlığı ile birlikte yürütülen "SURUÇ OKUYOR PROJESİ" kapsamında okulumuz 3-E sınıfına kayıtlı Osman KENDİRCİ isimli öğrencimiz İlçe Halk Kütüphanesinde 71 tane kitap okuyarak ilçe genelinde 1. olmuştur. Öğrencimiz çeyrek altın ile ödüllendirilmiştir.

Bunun yanısıra yine ilçe genelinde yapılan deneme sınavında bu öğrencimiz okul 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN DENEME SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL VERDİK.

Kas

OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. İLKER İNAN TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE MATEMATİK VE ESTETİK KONULARINDA SUNUM YAPILMIŞTIR. HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN :)

Kas

100. YIL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ.

Kas

OKULUMUZDA BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR KAPSAMINDA KIZILAY HAFTASI KUTLANMIŞTIR. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mevlid-i Nebi Haftası İle Camiler ve Din Görevlileri Haftası

100. YIL İLKOKULU OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMİ

100. YIL İLKOKULU 1-G VE 1-D SINIFLARI PİKNİK ETKİNLİĞİ

May

100. YIL İLKOKULU GELENEKSEL OKUMA BAYRAMI ETKİNLİKLERİNE KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.