ŞANLIURFA / SURUÇ - 100.Yıl İlkokulu

BİGEP PANOMUZ

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPTIK.

DEYİMLER VE ATASÖZLERİMİZ CANLANIYOR

Mrt

ATASÖZLERİMİZ VE DEYİMLERİMİZ CANLANIYOR.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZLE MESLEKLERİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ YAPTIK. EMEĞİ VE YARDIMI GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

REHBERLİK SERVİSİ OLARAK VELİLERİMİZE YEREL HEDEFİMİZ OLAN "AKRAN ZORBALIĞI" KONUSUNDA SEMİNER VERDİK. KATILIM GÖSTEREN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİYLE TOPLANTI YAPTIK.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında hazırladığımız pano ve sınıflarda yaptığımız drama faaliyetleri ile öğrencilerimiz atasözleri ve deyimleri eğlenerek ve öğrenerek pekiştirdiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Etkileşimli Kitap Okuma" etkinliği yaptık ve pano hazırladık. Kış uykusuna yatan hayvanları inceledik.

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri Ebru ŞİMŞEK ve Fuzuli AKYOL tarafından velilerimize SINIR KOYMA konusunda seminer verildi. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda "MESNEVİ"den hikayeler okutularak sınıflarda yeni öğrenilen kelimelerle ilgili etkinlikler yapılmış ve öğrencilerin kelime dağarcıklarının geliştirilmesi amaçlanmıştır. Ayrıca sınıfımızın panosu da bu çalışma doğrultusunda hazırlanmıştır.

YILBAŞI PANOMUZ

Ara

Çedes Projesi kapsamında öğrencilerimizle "MERHAMET ve YARDIMSEVERLİK" konularıyla alakalı etkinlikler yaptık

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Derya SALAR ve öğrencilerimiz tarafından şişelerden ve teneke kutulardan geri dönüşüm yapılarak kuş yuvaları oluşturuldu. Oluşturulan kuş yuvaları okulumuz bahçesindeki ağaçlara asıldı :)

Ara

İlçemiz genelinde yapılan deneme sınavında ilçede ve okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizle yemek yedik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.